-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ فروردین، ۱۳۹۱ در ۰۱:۲۳ #72724
araghi
مشارکت کنندهپژوهشگران آمریکایی دانشگاه استانفورد در تحقیقات پزشکی جدید خود دریافتند که مصرف فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماریهای ریوی را تا حد زیادی بالا میبرد.
پژوهشگران 42 هزار و 915 مصرفکننده فرآوردههای گوشتی را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند خطر ابتلا به بیماریهای مختلف ریوی در مصرفکنندگان روزانه این فرآوردهها 5.2 برابر بیشتر از کسانی است که بندرت آنها را مصرف میکنند.به گفته کارشناسان، ترکیبات موجود در برخی فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس، همچنین موجب بروز بیماریهایی نظیر فشارخون و پوکی استخوان میشود.این کارشناسان گفتند: در اغلب فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مواد مغذی همچون پروتئین خالص وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات، نیترات، نمک و چربی که برای سلامت بدن مضر است به وفور یافت میشود
۷ اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ۰۵:۴۲ #98309zghasemi
مشارکت کنندهسوسیس و کالباس به دلیل نیترات بالا و مواد نگهدارنده بکار رفته در ترکیب آنها احتمال بروز بسیاری سرطان ها از جمله سرطان های مربوط به دستگاه گوارش مانند مری، حلق و … را افزایش می دهند.
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ۰۱:۰۷ #98320madjd
مدیرکلگروهی از پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه هاروارد ، عادت غذایی هزاران مرد را بررسی کردند و دریافتند در کسانی که سوسیس و کالباس زیاد مصرف می کنند ، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم ۴۶ درصد بیشتر از کسانی است که این مواد را کمتر مصرف می کنند .
۱۶ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۵:۲۰ #99477zghasemi
مشارکت کنندهچه آمار بالایی!
۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۴:۲۱ #99630madjd
مدیرکلبله درسته آمار بالاست
وای به حال کسانی که زیاد سوسیس و کالباس مصرف میکنند.۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۶:۳۶ #99633zahra jamshidi
مشارکت کنندهاین آمار در ایران وحشتناک تر خواهد بود
چراکه طبق مقاله ای به چاپ رسیده در یکی ار معتبرترین نشریات کشور ، از هر 20 کارخانه سازنده سوسیس و کالباس در ایران ، 18 تای آنها در حد استاندار نبوده و مطابق بهداشت لازم عمل نمی کنند . متاسفانه در این لیست برخی از معروف ترین برندهای تولیدی سوسیس و کالباس نیز به چشم می خورد . -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







