-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۶:۳۶ #70349zahra jamshidiمشارکت کننده
توفو ، ماده غذایی که قلب شما را نجات می دهد
به جای گوشت قرمز از پروتئین سویا به عنوان منبع اصلی پروتئین در تهیه غذاها استفاده کنید . بدین طریق از مواد معدنی ، فیبر واسیدهای چرب غیراشباع سویا بهره خواهید برد و در عوض از ورود اسیدهای چرب منعقد کننده عروق به بدن خود اجتناب کرده اید .
پیشنهاد : توفو را برش زده و برشهای آن را به انواع سوپها اضافه کنید تا پروتئین بدون چربی به غذای خود اضافه کرده باشید .
منبع :webMD May 9,2011۱۹ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۱۰:۱۹ #97356roya50مشارکت کنندهممنون از مطلبتون اما این توفو رو از کجا میشه تهیه کرد؟
۱۹ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۱۴:۱۸ #97357madjdمدیرکلتوفو (TOFU) ماده غذایی است، که شبیه پنیر است. و با افزودن مواد انعقاد دهنده به شیر سویا بدست می آید. . در حقیقت توفو، همان پنیری است که با انعقاد شیر سویا به دست می آید.
پنیر سویا نیز همانند پنیر معمولی باید در آب سرد و در یخچال نگهداری شود.
ارزش تغذیه ای توفو:
توفو همانند سایر فرآورده های سویا، LDL خون را کاهش می دهد و مقدارHDL را در حد طبیعی حفظ می کند، در نتیجه احتمال بیمارهای قلبی را کاهش می دهد.
پنیر سویا نیز همانند شیر سویا منبع غنی پروتئین و ویتامین های گروه B است. که در رژیم گیاهخواری می تواند جایگزین گوشت شود.
توفو بر خلاف شیر سویا، حاوی مقدار زیادی کلسیم است که برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید است.
هضم پنیر سویا (توفو ) خیلی آسان است ، زیرا فیبر موجود در دانه های سویا طی عملیات کارخانه ای از آن جدا می شوند.
توفو همانند سایر فرآورده های سویا، کلسترول بدخون را کاهش می دهد و مقدارکلسترول خوب را در حد طبیعی حفظ می کند، در نتیجه احتمال بیمارهای قلبی را کاهش می دهد.
توفو منبع غنی ایزوفلاوون هاست. ایزوفلاوون ها خطر پوکی استخوان را کاهش می دهند. همچنین احتمال سرطان سینه، سرطان پروستات و عوارض یاسئگی مثل گرُ گرفتگی و اختلالات روحی را کم می کنند.طرز تهیه توفو در منزل:
• برای تهیه 400 گرم پنیر سویا، حدود 2 لیتر شیر سویا و دو قاشق چایخوری سولفات کلسیم طبیعی لازم است. برای تهیه پنیر سویا به صورت زیر عمل می کنیم:
• جوشاندن شیر سویا : شیر سویا را در یک ظرف بریزید و 5 تا 10 دقیقه به آرامی بجوشانید. سپس آن را خنک کنید تا دمای شیر به 70 درجه سانتیگراد برسد.
• سولفات کلسیم، یک ماده منعقد کننده و در حقیقت “مایه پنیر” است. دو قاشق چایخوری سولفات کلسیم طبیعی را در یک لیوان آب گرم حل کنید. هر چقدر مقدار سولفات کلسیم کمتر باشد، توفو نرم تر و هر چقدر مقدار سولفات کلسیم بیشتر باشد، توفو سفت تر می شود.
• محلول حاوی سولفات کلسیم را به آرامی در شیر سویای گرم بریزید و آن را هم بزنید. اگر بعد از افزودن محلول سولفات کلسیم ، باز هم قسمتی از شیر به حالت شل باقی مانده بود، یک مقدار دیگر سولفات کلسیم اضافه کنید.
• اگر تمامی شیر سویا، منعقد شد( دلمه بست) و مایع آبكی زرد رنگی روی آن دیده شد ، یك پارچه سفید تمیز را در یك آبكش قرار دهید و شیر منعقد شده را روی پارچه بریزید . لبه های پارچه را روی پنیر برگردانید. سپس یك بشقاب ملامین پهن را روی پارچه ی حاوی پنیر قرار داده و یك وزنه یك كیلویی را مدت 20 دقیقه روی بشقاب بگذارید تا آب زردرنگ پنیر از آن جدا شود. بعد از این مدت پنیر آماده است. آن را برش دهید و در یك ظرف آب سرد قرار دهید. سپس ظرف را در یخچال نگه دارید و هر روز آب آن را عوض كنید.۱۹ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۲۳:۲۱ #97364roya50مشارکت کنندهبسيار عالي
ممنون از توجهتون -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.