– در نیمکره شمالی فصل پرتقال از اکتبر شروع شده و تا آخر فوریه ادامه مییابد.
– میوههایی را خریداری کنید که سفت باشند ولی بااینحال بتوان با انگشت فشار کوچکی روی آن وارد کرد.
– پرتقال تازه رنگ روشنی داشته، چین و چروک ندارد و به نسبت سایز آن سنگین است.
– از خریدن پرتقالهایی که پوست آن بیاندازه صاف است و روی آن لک دارد خودداری کنید.
– پرتقال را میتوانید برای یک هفته در دمای اتاق نگهداری کنید اما در یخچال تا دو هفته قابل نگهداری است.
– آبپرتقال تازه را بهتر است در قسمت فریزر نگهداری کنید.