انتخاب و نگهداری پرتقال

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82083
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    – در نیمکره شمالی فصل پرتقال از اکتبر شروع شده و تا آخر فوریه ادامه می‌یابد.
    – میوه‌هایی را خریداری کنید که سفت باشند ولی بااینحال بتوان با انگشت فشار کوچکی روی آن وارد کرد.
    – پرتقال تازه رنگ روشنی داشته، چین و چروک ندارد و به نسبت سایز آن سنگین است.
    – از خریدن پرتقال‌هایی که پوست آن بی‌اندازه صاف است و روی آن لک دارد خودداری کنید.
    – پرتقال را می‌توانید برای یک هفته در دمای اتاق نگهداری کنید اما در یخچال تا دو هفته قابل نگهداری است.
    – آب‌پرتقال تازه را بهتر است در قسمت فریزر نگهداری کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.