بر اساس نتایج یک مطالعه جدید به نظر میرسد حساسیت های غذایی کودکان رشد آنها را تحت تاثیر قرار میدهد. این امر ممکن است به این دلیل باشد که تنها راه درمان آلرژی غذایی اجتناب از مصرف غذاهایی است که باعث بروز واکنش آلرژیک میشوند.
طبق نظر پژوهشگران دانشگاه کارولینای شمالی، کودکان مبتلا به آلرژی غذایی نسبت به سایر کودکان همسن خود کوچکتر هستند، هم چنین کودکانی که بیشتر از دو حساسیت غذایی دارند از کودکانی که تنها یک یا دو آلرژی غذایی دارند کوچکتر بودند. در واقع حساسیت های غذایی بیشتر به معنای محدودیت های غذایی بیشتر است وکودک مبتلا به حساسیت غذایی در معرض خطر دریافت ناکافی انرژی و مواد مغذی به دلیل حذف مواد غذایی آلرژیزا است.