۸ نکته غذايي در دوران شيردهي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73222
    araghi
    مشارکت کننده

    1 مصرف مقدار مناسب مايعات تشنگي مادر را برطرف كرده و مكانيزم حفظ حجم شير را فعال نگاه مي‌دارد.
    2 ويتامين‌ها براي فعل و انفعالات شيميايي گوناگون در بدن كاربرد دارند. با افزايش متابوليسم بدن و از جمله اضافه شدن فرآيند‌هاي شيرسازي، نياز به ويتامين‌ها افزايش مي‌يابد. علاوه بر آن، بخشي از ويتامين مورد نياز كودك از طريق شير مادر تامين مي‌شود.
    3 در ميان مواد معدني نياز مادر به كلسيم، آهن و يد بيشتر است.
    4 بهتر است مادران شيرده از مصرف غذاهاي نفاخ، مواد بودار و مقادير زياد كافئين خودداري كنند. زيرا تركيبات موجود در اين مواد غذايي ممكن است از طريق شير وارد بدن نوزاد شده و او را دچار ناراحتي‌هاي گوارشي و… كند.
    5 سوءتغذيه مزمن و شديد، تأثير كمي‌ روي حجم شير دارد ولي در كيفيت آن تغييراساسي ايجاد نمي‌كند. چنانچه پيشتر هم گفته شد، سوءتغذيه بيشتر سلامت مادر را تحت تاثير قرار مي‌دهد.
    6 كمبود چربي در تركيب شير مادر مربوط به دريافت نکردن انرژي كافي و ذخيره چربي در دوران بارداري است.
    7 لاكتوز، اساسي‌ترين قند شير مادر تحت تأثير رژيم غذايي نيست.
    8 از ميان ريزمغذي‌ها فقط منيزيم، فلوئور و يد تحت تأثير غذاي دريافتي مادر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.