۵ اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71354
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    مصرف روزانه‌ی فست‌فودها، همراه کردن آن‌ها با نوشابه‌ها، انتخاب رستوران‌های شلوغ، غرق کردن غذا در سُس و تمام کردن همه‌ی غذا از اشتباهات رایج افراد در فست‌فودهاست.



    1- هر روز، فست‌فود!

    بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند اما اولین عارضه‌ی این عادت وحشتناک، افزایش بروز چاقی است و چاقی هم یـعـنــی افــزایــش احـتـمــال بـیـمــاری‌هــای قلبی عروقی، دیـابـت، سرطان روده، سرطان معده، سرطان سینه، آرتروز، فشار خون بالا، نازایی و غیره.
    اگر نمی‌توانید دور این غذاها خط بکشید، توصیه می‌شود حداکثر هفته‌ای یک‌بار (و ترجیحاً هر 2 هـفـتــه یــک‌بــار) از این جور غــذاهــا بخورید.

    2- غذا که بی نوشابه پایین نمی‌رود!

    اگــر ســلامـتــی‌تــان را دوســت داریــد، بــا نـوشـابـه‌هـای گـــازدار خـــداحـــافــظـــی کــنــیـــد. قبلاً از مــضـــرات این جور نوشابه‌ها زیاد نوشته‌ایم و نیازی به تکرار نیست.
    مــی‌تــوانـیــد بــه جـای ایـن نـوشـابـه‌هـای نـاسـالـم، بـرویـد سـراغ آب، آب مـعــدنــی، ســودای رژیـمــی، آب‌مـیــوه‌هــای طـبـیـعـی یـا عـصـاره طـبـیـعـی میوه‌ها.

    3- رستوران خوب یعنی رستوران معروف و شلوغ

    اتفاقاً در بیشتر رستوران‌های شلوغ، با توجه به ازدحام مشتری و تـعـدد سفارشات، معمولاً نظافت به درستی رعایت نمی‌شود.
    اخیراً بـــررســـی 1000 شــعــبــه از 10 تــا از بـهـتــریــن رسـتــوران‌هــای زنـجـیــره‌ای فست‌فود در 38 ایالت آمریکا نشان داد که در بیش از 60 درصد این رسـتـوران‌هـا، کـارکـنـان پـیـش از آغـاز بـه کـار، دست‌های‌شان را نشسته بودند و اصلاً از دستکش استفاده نمی‌کردند.
    حـالا کـه اشـتـبـاه کرده‌اید و می‌خواهید فست‌فود بخورید، لااقل اشتباه‌تان را با انتخاب یک رستوران غیربهداشتی تکمیل نکنید.

    4- غرق کردن غذا در سُس

    سُس چاق‌کننده است. ضمن این که فقط یک قاشق غذاخوری سس مایونز، حدود 80 میلی‌گرم سدیم دارد و این برای فشارخونی‌ها خـطرناک است.

    به همین دلیل توصیه می‌شود: یا غذای‌تان را با سُس رژیـمـی سـفـارش بـدهـید، یا سُس را خودتان در منزل درست کنید و همراه ببرید (به جای استفاده 100 درصدی از سُس‌های مایونز، آن را به نسبت 50 ، 50 با ماست مخلوط کنید) و به پیشخدمت تاکید کنید که سس را روی سالاد یا غذای‌تان نریزد یا در ظرفی جداگانه برای‌تان بیاورد.
    طـعـم‌دهـنـده‌هـایـی مـثـل سُـس گـوجـه‌فـرنـگـی، سـُس خـردل یـا سـالـسا (سس تند مکزیکی) انتخاب‌های سالم‌تری هستند.

    5- رودربایستی با عالم و آدم

    رودربایستی را کنار بگذارید. اگر پُرس غذای رستوران بزرگ‌تر از معمول است، از پیشخدمت بخواهید برای‌تان ظرف یک‌بار مصرف بیاورد تا نیمی از غذا را در همان ابتدا داخل ظرف بریزید و آن را بدون خجالت برای ناهار یا شام فردای‌تان به خانه ببرید. اگر هم بتوانید غذا را همراه خودتان به منزل ببرید و آنجا بخورید، خیلی بهتر است؛ چون فضای رستوران‌های فست‌فود طوری است که آدم معمولاً بی‌محابا غـذا مـی‌خـورد. بـه عـلاوه، در خـانـه مـی‌تـوانید میوه، سبزی، ماست و دیگر چیزهای سالم و سودمند را هم به غذای خودتان اضافه کنید.

    منبع: جام جم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.