گیاه آندیو:

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72250
    n.tayebati
    مشارکت کننده

    آندیو گیاهی است از خانواده کاسنی” دارای برگهای دراز و تکه تکه گاهی مجعد وتابدار که در باغ های سبزی کاری و در جالیز صیفی کاشته می شود.شایان ذکر است که امروزه بهترین نوع آندیو را کشور بلژیک تولید می نماید.
    فصل آندیو از مهرماه شروع و تا آخر زمستان ادامه پیدا میکندولی با اصول جدید کشاورزی می توانند آن را درتمام فصول سال به عمل آورند.
    آندیو را می توانید به صورت خام در سالاد یا در انواع غذاها به صورت پخته مصرف نمایید .طعم و مزه این سبزی کمی تلخ وشبیه به مزه ساقه کرفس است وبرگهای ترد و آبدار آن برای مخلوط کردن با برگ های سبز کاهو در سالاد بسیار مناسب می باشند .
    آب آن نیز از آن جایی که تلخ است به تنهایی نمی تواند میل شود اماباترکیب کردن آن با سایر آب سبزیجات معجونی حاصل میشود که فواید زیادی دارد .
    جالب است بدانید بعضی ها ریشه های تلخ گیاه آندیو را بو داده وبا قهوه مخلوط می کنند.
    ترکیبات غذایی -شیمیایی آندیو:
    آب”ویتامین های (آ-A)(ب-B)(ث-c)(ای-E)و(کا-k):پروتئین”فسفر”کلسیم”آهن”سدیم”منیزیم”پتاسیم”روی”مس”منگنز”سولفور”کلر”تیامین”ریبوفلاوین”فولات”نیاسین”وفیبر.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.