گوشت و دیابت

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71800
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    کارشناسان بهداشتی دانشکده بهداشت عمومی هاروارد بزرگترین مطالعه ای را که تا این تاریخ در زمینه تاثیر گوشت قرمز در بروز دیابت انجام شده سرپرستی و نتایج آن را در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر کرده اند.
    این کارشناسان تاکید کردند: مصرف ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده در روز احتمال ابتلا به دیابت را ۵۱ درصد افزایش می دهد و همچنین مصرف ۱۰۰ گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز احتمال بروز این بیماری را ۱۹ درصد تشدید می کند.
    به گزارش خبرگزاری فرانسه، این خطر در صورتی کاهش پیدا می کند که خوردنی هایی مثل مغز خشکبار، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و حبوبات جایگزین گوشت قرمز شوند.
    اما نکته مثبت این است که این فاکتورهای خطرزا به محضی که پروتئین های سالم جایگزین گوشت قرمز شوند برطرف شده و از شدت آنها کاسته می شود.
    این یافته حاصل نتایج پرسشنامه هایی است که توسط بیش از ۲۰۴ هزار داوطلب تکمیل شده بود. این افراد بین ۱۴ تا ۲۸ سال تحت نظارت قرار داشتند.
    طبق آخرین آمار مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا، در حال حاضر نزدیک به ۳۵۰ میلیون فرد بالغ در جهان به دیابت مبتلا هستند و بیش از ۱۱ درصد افراد بالغ بالای ۲۰ سال در آمریکا به این بیماری دچار هستند.
    دیابت نوع دوم یک بیماری مزمن است که با افزایش شدید قند خون شناخته می شود و معمولا عواملی چون چاقی، عدم ورزش و تحرک و عادات غذایی ناسالم موجب بروز آن می شوند.

    #98047
    amini
    مشارکت کننده

    بهتره گوشت قرمز و تقریبا هفته ای چند بار مصرف کرد؟گوشت مرغ محدودیتی برای مصرف ندارد؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.