گوجهفرنگی سرشار از پتاسیم است، ماده معدنی که اکثر ما با کمبود آن مواجه هستیم. یک لیوان آب گوجهفرنگی حاوی ۵۴۳ میلیگرم پتاسیم بوده و ½ فنجان سس گوجهفرنگی حاوی ۴۵۴ میلیگرم از این ماده است.
گوجهفرنگی حاوی ۳ آنتی اکسیدان بسیار مهم است: بتا-کاروتیئن (که فعالیت ویتامین A را در بدن دارد)، ویتامین E، و ویتامین C.
گوجهفرنگی حاوی هر چهار کارتینوئید میباشد: کارتینوئید آلفا و بتا، لوتئین، و لیکوپن. هریک از این کارتینوئیدها خواص خاص خود را دارند اما در کنار یکدیگر نیز فوایدی را ایجاد میکنند.
– سرطان: با توجه به اینکه منبع آنتی اکسیدان است، می تواند با سرطان هایی مثل پروستات و روده بزرگ مقابله کند
– فشار خون
– فیبر، پتاسیم، ویتامین سی و .. موجود در گوجه فرنگی از سلامت قلب محافظت می کند
– دیابت
– سیستمی که از پوست بدن محافظت می کند، یه ویتامین سی وابسته است و گوجه فرنگی می تواند به آن کمک کند. چروک پوست، هوای آلوده و دود از دشمنان پوست هستند و گوجه فرنگی به بدن در مقابله با آنها کمک می کند.
– یبوست: خوردن خوراکی های آبدار و فیبردار برای رفع این مشکل مفید است.
– کمک به زنان باردار: زنان باردار به اسید فولیک نیاز زیادی دارند. اسید فولیک هم چنین برای بیماران افسرده خوب است.