گردو خاصیت ضد پیری دارد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79458
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    گردو در گروه آجیل دسته‌بندی می‌شود. معمولا هر یك قاشق سوپ‌خوری گردو 15 گرم وزن دارد كه خود یك واحد غذایی محسوب می‌شود، بنابراین روزانه مصرف 1 تا 2 واحد غذایی گردو توصیه می‌شود. هر صد گرم گردو دارای 18 گرم كربوهیدرات، 14 گرم پروتئین، 61 درصد چربی غیراشباع،640 كیلوكالری انرژی، 4 گرم فیبرغذایی، 360 میلی گرم فسفر، 2/5 میلی گرم آهن، 500 میلی گرم پتاسیم و 20 میلی گرم ویتامین E است.
    كربوهیدرات موجود در گردو به صورت قند پیچیده است و قند خون را به سرعت افزایش نمی‌دهد. چربی مغز گردو از نوع اسید چرب غیر اشباع است، اسیدهای چرب موجود در گردو از اسیدهای چرب مفید و مناسب گیاهی است كه می‌تواند در تنظیم كلسترول خون نقش داشته باشد. گردو با دارا بودن 20 میلی گرم ویتامین E در هر صد گرم، نقش آنتی اكسیدانی بسیار قوی در بدن ایفا می‌كند.
    توصیه می شود كودكان و نوجوانان در حال رشد گردو را جایگزین تنقلات،‌ چیپس و پفك نمایند.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.