[align=justify]مصرف روزانه یک عدد کیوی میتواند، احتمال بروز واکنشهای آلرژیک را کاهش دهد.
کیوی غنی از ویتامین C است و بهعنوان یک آنتیهیستامین طبیعی عمل میکند. برخی از نتایج مطالعات حاکی از این است که بین آلرژی و سطوح پایین ویتامین C ارتباط وجود دارد.
از سوی دیگر به نقل از همین سایت، مواد غذایی حاوی بنزوات مونوسدیم نیز باعث آلرژی میشود. نتایج مطالعات ایتالیایی نشان میدهد که بنزوات مونوسدیم باعث بروز علایم آلرژی از جمله آبریزش، گرفتگی بینی، عطسه و خارش بینی در بزرگسالان میشود. بنزوات مونوسدیم، ماده نگهدارندهای است که اغلب در ترشی، آبمیوهها و حتی زیتون و سسهای سالاد یافت میشود.[/align]