کاکائو و چای و ذهن فعال

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76516
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    بر اساس نتایج پژوهش‌های اخیر، افرادی كه کاکائو یا چای مصرف می‌كنند، در امتحانات مفهومی نمرات بالاتری می‌گیرند و قدرت عملكرد‌های ذهنی و ادراكی آنها نیز نسبت به كسانی كه به خوردن این مواد عادت ندارند، به مراتب بیشتر است.
    در این تحقیقات، پژوهشگران دپارتمان فیزیولوژی، آناتومی و ژنتیك دانشگاه آكسفورد روی دو هزار و 31 فرد سالمند در گروه سنی بین 70 تا 74 سال مطالعه كردند.
    آنها رابطه بین عملكرد ذهنی و مصرف کاکائو و چای را كه مهم ترین مواد حاوی فلاوونوئیدها هستند، در این افراد مورد ارزیابی و آزمایش قرار دارند.

    شركت كنندگان ابتدا پرسشنامه‌هایی را درباره عادات غذایی خود پُر كردند و پس از آن به درخواست محققان در آزمون های ذهنی شركت كردند.
    میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی چون چای، قهوه و كاكائو منابع غذایی اصلی حاوی پلی فنول‌ها هستند.
    پلی فنول‌های موجود در مواد غذایی در واقع فلاوونوئیدهایی هستند كه بر اساس یافته‌های قبلی دانشمندان، نقش بسیار مهمی در جلوگیری از زوال عقل و اختلال حواس دارند. نتایج این پژوهش در مجله «نوتریشن» منتشر شده است.
    با این حال دانشمندان توصیه می‌كنند این مواد خوراكی نیز در حد تعادل مصرف شوند، چرا كه زیادروی در خوردن آنها می‌تـواند از سوی دیگر مشكلاتی برای سلامتی به همراه آورد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.