چگونه گردو را کاراملیزه کنیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87438
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    اگر میخواهید گردو را کاراملی کنید که در درست کردن دسرها و شیرینی ها زیاد استفاده می شود این آموزش را بخوانید

    مواد لازم:

    اسپری روغن
    نصف فنجان شکر
    ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
    یک و نیم فنجان گردو

    طرز تهیه:

    فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنین. سینی مخصوص فر رو با فویل پوشونده و روش رو روغن اسپری کنین.

    شکر و سرکه رو در یه ماهیتابه کوچیک ترکیب کنین. روی حرارت متوسط بذارین و خوب هم بزنین تا زمانی که شکر حل بشه (حدود سه دقیقه).

    گردو رو اضافه کرده و گاهی هم بزنین. حالا این مخلوط رو به سینی فر مخلوط کنین.

    سینی رو داخل فر گذاشته و بذارین تا زمانی که مخلوط کاملا قهوه ای رنگ بشه باقی بمونه (حدود ده دقیقه).

    حالا سینی رو بیرون آورده و بذارین همونجا کاملا خنک شه. گردوها رو بشکنین و برای غذاهای مختلف استفاده کنین.

    نکته: گردوی Caramelized میتونه برای دو روز در یه ظرف دربسته در دمای اتاق سالم بمونه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.