چه اسنکی بخریم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81745
    s.samadi
    مشارکت کننده

    در درجه اول بهتر است مصرف انواع تنقلات فانتزی را به حداقل برسانید و اگر در میان انواع اسنک، چیپس و پفک سردرگم مانده اید که کدام یک را انتخاب کنید، انواع چیپس یا اسنک تنوری و بیشتر، اسنک های پخته شده در هوای داغ و انواعی را که حاوی رنگ طبیعی، طعم ساده و کم نمک هستند برگزینید. خوب است بدانید رنگ های طبیعی کمرنگ هستند و به اندازه رنگ های مصنوعی جذابیت و کشش رنگی ندارند. در نتیجه پفک یا اسنکی که طعم قوی دارد و پررنگ است بدون شک حاوی افزودنی های مصنوعی است و انواع اسنک و چیپس های تنوری یا برشته شده ای که هاله ای از رنگ قهوه ای روی آن ظاهر شده یا تغییر رنگ داده حاوی آکریلامید است و باید از مصرف آن اجتناب کنید. در ضمن نمک یکی از ترکیباتی است که قبل از برشته شدن به مواد اولیه اسنک، پفک و چیپس اضافه می شود تا بخوبی جذب محصول و ذائقه پسند شود. بر این اساس افرادی که پرفشاری خون دارند با فوت کردن یا شستن سطح محصول نمی توانند از میزان نمک آن بکاهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.