چند توصيه و تکنيک استفاده از مایکروفر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70212
    matin
    مشارکت کننده

    پوشاندن مواد غذايي : پوشاندن مواد غذايي زمان پختن يا گرم کردن را کوتاه تر مي کند. زيرا بخار آب بطور کامل خارج نشده عمل طبخ يا گرم کردن را تسريع مي نمايد. به روشهاي متعددي مي توانيد روي ظرف غذا را بپوشانيد. از درب ظروفي که جنس آنها قابل استفاده در مايکروفر است، همچنين از يک بشقاب چيني ، يا روکش نايلوني محافظ غذا و يا يک برگ کاغذ سلفون مي توان استفاده کرد.
    توجه به دماي اوليه مواد غذايي : مواد غذايي که از داخل يخچال بيرون آورده مي شوند نسبت به مواد غذايي که در دماي محيط هستند به زمان بيشتري جهت گرم شدن نياز دارند.
    پختن و گرم کردن تخم مرغ : ازگذاشتن تخم مرغ با پوست آن در داخل مايکروفر خودداري فرماييد. بايد تخم مرغها را شکسته و زرده آنها را سوراخ کرد. (هميشه مواد غذايي را که داراي پوشش يا پوسته سختي هستند سوراخ کنيد ).
    پختن و گرم کردن مواد غذايي داراي پوسته : توصيه مي شود مواد غذايي داراي پوسته را ، از قبيل سوسيس ، گوجه فرنگي ، سيب زميني و … را با يک جسم نوک تيز مثل چنگال از چند نقطه سوراخ کنيد . اين امر مانع ترکيدن آن ها مي شود.
    گرم کردن مايعات : در هنگام گرم کردن مايعات در ليوان يا فنجان مواظب باشيد مايع سر ريز نشود.
    شکل و مقدار مواد : مقدار و شکل مواد عامل مهمي در تعيين طول مدت عمل گرم کردن يا طبخ است.

    گرم کردن روغن : هيچگاه در مايکروفر روغن را به تنهايي داغ نکنيد . دماي زياد روغن ممکن است باعث آتش گرفتن دستگاه شود.
    زمان پخت : توصيه مي شود در موقع پخت زمانهاي نسبتا کوتاه در نظر بگيريد تا غذاي شما نسوزد. هرگز در ظرف غذا را محکم نبنديد چون بخار آب ايجاد شده نمي تواند خارج شود و ظرف در اثر فشار وارده مي ترکد.
    کيفيت مواد : تمام مواد غذايي که در مايکروفر طبخ مي شوند بايد تازه و داراي کيفيت بالا باشند. خصوصا کيفيت اوليه مواد غذايي تاثير مستقيم در کيفيت نهايي طبخ شده با مايکروفر خواهد داشت .
    آب کردن مواد اوليه : مايکروفر وسيله اي ايده آل براي آب کردن مواد اوليه غذايي مثل کره ، شکلات يا حتي ژلاتين است.
    هم زدن مواد غذايي : در هر سه مرحله يخ زدايي ، گرم کردن و طبخ مواد غذايي بايد آن را بعد از زمان داده شده به دستگاه ، هم زد ، اين عمل انتشار حرارت را بين قطعات مواد غذايي و داخل آن يکنواخت خواهد کرد.
    زير و رو کردن : اگر مي خواهيد يک مرغ يا يک تکه بزرگ گوشت را در مايکروفر يخ زدايي يا طبخ کنيد توصيه مي کنيم تقريبا در وسط زمان پخت غذا را يکبار زيرو رو کنيد . با اين عمل از خشک شدن رويه ي بالايي غذا که نسبت به رويه ي پائيني امواج مايکرو بيشتري جذب ميکند جلوگيري نماييد.
    قطعات ناهمگون : با توجه به اينکه قطعات نازک سريعتر از قطعات ضخيم مي پزند ، توصيه مي شود قطعات نا همگون به نحوي در مايکروفر قرار گيرند که بخش ضخيم قطعه به سمت خارج سيني گردان و بخش نازک به سمت داخل باشد. بدين ترتيب ، انرژي امواج مايکرو ، بيشتر روي کناره هاي محفظه پخت متمرکز مي شود . بطور مثال رانهاي مرغ را به نحوي قرار دهيد که قسمت نازک آن به سمت داخل سيني گردان و قسمت ضخيم آن به سمت خارج باشد .
    آب کم : با توجه به اينکه مواد غذايي بطور طبيعي براي گرم کردن يا طبخ آب کافي دارند تنها مقدار کمي آب اضافه کنيد. اين امر زمان پخت را کاهش داده ، ويتامينها و مواد معدني مواد غذايي را حفظ میکند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.