چای سبز و سندروم متابولیک

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69949
    s.samadi
    مشارکت کننده

    شیوع سندروم متابولیک بسیار بالا می باشد و صورت مترادف با شیوع سرطان سینه و پروستات رو به افزایش است به نظر می رسد ترکیب پروتئین سویا و چای اثر سینرژیک در جلوگیری از سرطان سینه و تومور پروستات ایفا می کند اما اثرا ترکیب پروتئین سویا و چای هنوز بررسی نشده است هدف از این بررسی اندازه گیری اثرات ترکیبات سویا وچای به صورت مجزا و توام و اثرات آن بر چربی شکمی و غلظت سرمی آدیپوکین ها،فاکتور رشد و هورمون های جنسی در مردان و زنان است میزان دریافت غذا و وزن بدن به صورت هفتگی بررسی شد و در پایان بررسی وزن چربی های شکمی و غلظت سرمی بیو مارکرها بررسی شد و در نهایت دیده شد چای سبز کامل و نه عصاره پلی فنول آن به صورت مشخصی چربی شکمی را 43 تا 60 درصد در زنان و 65 تا 70 درصد در مردان کاهش می دهد ترکیب فیتوکیمیکال های سویا وچای سبز سبب کاهش غلظت سرمی هورمون رشدشبه انسولینی در زنان و مردان شد به علاوه ترکیب این دو سبب کاهش استروژن سرم در زنان سرم شد فیتوکیمیکالهای سویا وچای به صورت معنی داری سبب کاهش غلظت لپتین در مردان و زنان و کاهش غلظت تستوسترون در مردان شد.
    منبع:Ajcn

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.