چای داغ و افزایش خطر بروز سرطان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71953
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بر اساس نتایج تازه ترین تحقیقات دانشمندان ایرانی، نوشیدن چای داغ خطر ابتلا به انواع سرطان های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می دهد.
    نتایج تحقیقات پژوهشگران ایرانی نشان می دهد افرادی که عادت دارند چای خود را داغ داغ بنوشند، در مقایسه با افرادی که نوشیدن چای خنک تر را ترجیح می دهند ، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان های مری و حنجره قرار دارند.
    دانشمندان ابتلا به سرطان مری را به استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی نسبت می دهند، ولی مصرف نوشیدنی های داغ نیز به علت لطمه زدن به بافت گلو، یکی از عوامل خطرزا محسوب می شود.
    استان گلستان در ایران یکی از مناطقی است که بیشترین آمار ابتلا به سرطان های مری و حنجره را در جهان دارد.
    ساکنان استان گلستان به نوشیدن چای داغ عادت دارند. گفته می شود مردم گلستان در روز بیش از یک لیتر چای می نوشند، ولی آمار استعمال سیگار در این منطقه کمتر است.
    در این تحقیق، گروهی از پژوهشگران مرکز تحقیقات بیماری های گوارشی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران ، حدود 300 نفر از افراد مبتلا به سرطان های منطقه گلو را در استان گلستان مورد بررسی قرار دادند و وضعیت آنها را با گروهی متشکل از 571 نفر از افراد سالم ساکن منطقه مقایسه کردند.
    در این تحقیق مشخص شد احتمال ابتلا به سرطان های منطقه گلو در افرادی که چای داغ با درجه حرارت بین 65 تا 69 درجه سانتیگراد مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که چای را ولرم یا به اصطلاح نیمه گرم ، با درجه حرارت 65 سانتیگراد به پایین می نوشند ، تا دو برابر افزایش می یابد.
    همچنین نوشیدن چای خیلی داغ با درجه حرارت حداقل 70 درجه سانتیگراد، در مقایسه با نوشیدن چای نیمه گرم، خطر ابتلا به سرطان های گلو را تا هشت برابر افزایش می دهد.
    نشریه لانست ضمن چاپ نتایج مطالعه در ایران نوشت، این تحقیقات ، شواهد قبلی را دال بر اینکه نوشیدن مایعات داغ موجب تخریب بافت پوششی گلو و در نتیجه ابتلا به سرطان می شود، تایید می کند.
    نتایج مطالعات همچنین نشان می دهد بین حجم چایی که نوشیده می شود و خطر ابتلا به سرطان، رابطه ای وجود ندارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.