پیشگیری از گرمازدگی با استفاده از سبزیجات و میوه های پرآب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89095
    naderinejad
    مشارکت کننده

    فصل تابستان بسياري از افراد را دچار مشكلاتي مي كند كه البته با تغذيه مناسب در فصل گرما ورعايت نكات بسيار ساده غذايي مي توان به حفظ سلامتي بدن كمك كرد.

    براي پيشگيري از گرمازدگي تعادل آب در بدن بسيار ضروري است؛ با توجه به تعريق زياد در اين فصل واحتمال بهم خوردن اين تعادل بايد مصرف مايعات را بيشتر كرد.

    نوشيدن شربت هاي خنك البته كم شيرين مانند گلاب، خاكشير وبيدمشك مي تواند به كاهش دماي بدن كمك كند. همچنين استفاده از انواع سبزيجات خصوصا سبزيجات پر آب مانند كاهو و خيار در وعده هاي غذايي همچنين ميوه هاي پر آب ( مانند هندوانه وطالبي)در ميان وعده ها به نگهداري آب بدن كمك زيادي مي كند.

    استفاده از چاشني هاي مناسب سالاد مانند آب ليمو ، آب غوره وماست به جاي سس همچنين نوشيدن مايعاتي مانند دوغ كه كمي نمك دارند وتمايل بدن رابه نوشيدن آب افزايش مي دهند مفيد است.

    از دريافت رژيم هاي غذايي بادرصد بالاي پروتئين خصوصا در فصل گرما پرهيز شود چرا كه مصرف زياد(بيشتر از نياز) پروتئين خصوصا نوع حيواني آن علاوه بر ديگر ضررات نياز بدن به آب را افزايش مي دهد. .

    دقت به اين نكته بسيار مهم است كه نوشيدني هاي حاوي كافئين مانند چاي ، قهوه، نسكافه و نوشابه خصوصا نوشابه هاي گاز دار به علت دیورتیک بودن به هيچ وجه توصيه نمي شوند.آب ميوه هاي صنعتي نيز مطلقا توصيه نمي شوند چرا كه به علت شيريني زياد باعث بالا رفتن قند خون و از دست رفتن آب بيشتري از بدن مي شوند.

    سالمندان باتوجه به اينكه بدنشان در مقايسه با جوان تر ها ميزان آب كمتري دارد و احساس تشنگي در آنها كمتر است بيشتر در معرض خطر گرمازدگي قرار دارند اين افراد مي توانند به آب موادي مانند طعم دهنده ها وادويه هايي كه به آن علاقمندند اضافه كنند(گلاب،بيدمشك،هل ودارچين گزينه هاي مناسبي هستند).

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.