پیاز و سلامت قلب و عروق

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69307
    Z.Ebadi
    مشارکت کننده

    تحقیقات نشان داده است مصرف پیاز می‌تواند احتمال بروز آترواسكلروز را كاهش دهد.
    محققان انستیتو مطالعات تغذیه انگلستان دریافتند که پیاز، حاوی نوعی آنتی‌اكسیدان است به نام كوئرستین (quercetin) كه می‌تواند از بروز التهاب در رگ‌ها و ضخیم و سفت شدن آنها در درازمدت جلوگیری كند.
    پیش از این محققان گمان می‌كردند تجزیه این ماده در روده و كبد، باعث می‌شود چیزی از آن به خون نرسد، اما این مطالعه جدید نشان داده كه مواد حاصل از سوخت و ساز كوئرستین هم می‌تواند همین اثر مفید را بگذارد و به این ترتیب از بروز فشارخون بالا و همچنین تنگی و انسداد عروق تغذیه‌كننده قلب و در نتیجه سكته قلبی و مغزی، پیشگیری كند.
    به گفته این محققان ، مصرف روزانه 100 تا 200 گرم پیاز، بهترین تأثیر را روی دیواره عروق دارد و مصرف بیش از این مقدار، اثر آن را كم می‌كند.
    بررسی‌ها نشان داده است كه این آنتی‌اكسیدان در مواد خوراكی دیگری مانند سیب و چای نیز وجود دارد؛

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.