پیاز جایگزینی طبیعی برای نگهدارنده های مصنوعی است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70563
    mosavi
    مشارکت کننده

    متخصصان تغذیه ادعا كرده اند كه از پیاز می توان بعنوان یك ماده نگهدارنده مرغوب تر به جای نگهدارنده های مصنوعی استفاده كرد.
    برخی از تركیبات موجود در پیاز دارای خواص آنتی اكسیدانی و آنتی باكتریال فوق العاده ای هستند به طوری كه می توان از این سبزی بعنوان یك نگهدارنده طبیعی و مفید استفاده كرد.
    دكتر جوناتان سانتاز از دانشگاه بارسلونا در این باره گفت: خواص آنتی اكسیدانی و ضد میكروبی پیاز خام فوق العاده و منحصر به فرد است به طوری كه می تواند كاندید خوبی برای استفاده بعنوان مواد نگهدارنده غذایی باشد.

    این مطالعه همچنین حاكیست فلاوونوئیدهای موجود در پیاز علاوه بر خواص مفیدی كه برای سلامتی دارند طول عمر مواد غذایی را نیز افزایش می دهند و بنابراین می توان در صنایع غذایی آن را به عنوان یك جایگزین طبیعی برای نگهدارنده های مصنوعی استفاده كرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.