پیازچه هم طعم دهنده است و هم دارو!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72008
    amini
    مشارکت کننده

    این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت ترکیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین K، C و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین A است.
    افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیب‌زمینی، گل کلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا می‌دهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایم‌تر از پیازهای دیگر است.
    همانطور که مطرح شد پیازچه منبعی غنی از ویتامین‌ها و املاح است که به درمان بسیاری از ناخوشی‌ها و بیماری‌ها کمک می‌کند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماری‌های دیگر را نیز کاهش می‌دهد.
    برخی از بارزترین خواص این سبزی عبارتند از:
    قندخون را کاهش می‌دهد.
    برای کاهش و بهبود مشکلات روده‌ای و معده‌ای موثر است.
    اغلب به عنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی عادی استفاده می‌شود.
    همچنین به عنوان یک اشتهاآور و نیز برای کمک به هضم غذا بسیار مفید است.
    سرعت گردش خون را در بدن افزایش می‌دهد.
    کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.