این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت ترکیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین K، C و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین A است.
افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیبزمینی، گل کلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا میدهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایمتر از پیازهای دیگر است.
همانطور که مطرح شد پیازچه منبعی غنی از ویتامینها و املاح است که به درمان بسیاری از ناخوشیها و بیماریها کمک میکند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماریهای دیگر را نیز کاهش میدهد.
برخی از بارزترین خواص این سبزی عبارتند از:
قندخون را کاهش میدهد.
برای کاهش و بهبود مشکلات رودهای و معدهای موثر است.
اغلب به عنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی عادی استفاده میشود.
همچنین به عنوان یک اشتهاآور و نیز برای کمک به هضم غذا بسیار مفید است.
سرعت گردش خون را در بدن افزایش میدهد.
کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی