پياز، بدبوي خوش‌اقبال!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79709
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    پياز به اين دليل يک نوع سبزي‌ خوش‌اقبال محسوب مي‌شود که با وجود بوي ناخوشايندش جاي ثابتي در برنامه غذايي افراد دارد. بنابراين همه چه خوششان بيايد و چه نه، اين نوع از سبزي را نوش‌جان مي‌کنند. اما بد نيست درباره پياز بيشتر بدانيد. اگر پياز را خام مصرف کنيد بايد بدانيد بيشترين ميزان آنتي‌اکسيدان را که مي‌تواند در يک جنگ تمام‌عيار سرطان را شکست دهد به بدن خود رسانده‌ايد. طبخ پياز روي حرارت زياد باعث مي‌شود بيشتر خواص شيميايي اين ماده خوراکي از بين برود. غافل از اينکه اين خواص مي‌توانند از سرطان ريه و پروستات جلوگيري کنند. ترکيب پياز خام و گوجه‌فرنگي که اتفاقا در سالاد شيرازي ما ايراني‌ها ترکيب آشنا و خوشمزه‌اي است، مي‌تواند در تثبيت قندخون در شرايط طبيعي موثر واقع شود به‌خصوص با چند قطره ليموي تازه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.