پوست شفاف با….

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69800
    azy
    مشارکت کننده

    اگر می خواهید پوست تان شفاف شود از این سبزی میل کنید تا به شفافیت برسید و …

    مصرف كرفس باعث برطرف شدن آكنه و جوش می‌شود
    یك متخصص تغذیه گفت: كرفس تصفیه كننده خون است و مصرف آن باعث برطرف شدن آكنه و جوش می‌شود.
    مریم مراداف افزود: كرفس حاوی ویتامین C است كه به تقویت سیستم ایمنی بدن كمك می‌كند.

    وی گفت: كرفس حاوی ماده‌ای به نام فالیدز (phalides) است كه باعث كاهش كلسترول خون می‌شود و ماده‌ای به نام كومارینز (Coumarrins)‌ دارد كه از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌كند.

    این متخصص تغذیه اضافه كرد: كرفس حاوی موادی به نام سالیدس (Pthalides) است كه به آرام شدن ماهیچه‌های اطراف رگ‌ها كمك می‌كند و باعث گشاد شدن رگ‌ها می‌شود. با فضا‌هایی كه در رگ‌ها به وجود می‌آید، خون می‌تواند با فشار كمتری حركت ‌كرده و فشار خون بالا كاهش پیدا می‌كند. سالیدس، استرس را نیز كاهش می‌دهد.

    مراداف گفت: كرفس حاوی ماده‌ای است به نام كومارین (Coumarins) كه از تخریب سلول‌ها به وسیله رادیكال‌های آزاد جلوگیری می‌كند و همچنین كومارین فعالیت گلبول‌های سفید، كه مدافعان سیستم ایمنی هستند و سلول‌های غیرطبیعی كه سلول‌های سرطانی از آن جمله است، مورد هدف قرار می‌دهد.

    وی اضافه كرد: ماده دیگری كه به نام استیلنیك (Acetylenics) است كه در متوقف نمودن رشد سلول‌های سرطانی موثر است.

    #96799
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    چقدر مواد مغذی داره این کرفس
    برای بهره مند شده از این همه خواص مفید بین خوردن ساقه ی کرفس و یا خوردن برگهای آن که فرقی نداره ؟ آخه من ترجیح می دم فقط ساقه ی اون رو استفاده کنم !

    #96803
    madjd
    مدیرکل

    اسفناج
     اسفناج گیاه بومی ایران است و از اوایل قرن اول میلادی کم کم به نقاط دیگر دنیا راه یافت.
     اسفناج، گیاهی است یک ساله، دارای ساقه ای راست، به ارتفاع نیم متر که برگ های آن پهن و نرم مثلثی شکل به رنگ سبز می باشد. اسفناج نسبت به سرمای زمستان مقاوم است.
     دو نوع اسفناج وجود دارد که بنام پاییزه و بهاره نامیده می شود. اسفناج بهاره، در فصل بهار کاشته می شود و به اسفناج انگلیسی معروف است. نوع پاییزه آن که به خاک بسیار غنی احتیاج دارد، در پائیز کاشته می شود. گل های اسفناج به رنگ سبز کمرنگ می باشد.
     اسفناج از نظر داشتن ویتامین B3 بسیار غنی است، بنابراین داروی مهمی برای برطرف كردن بیماری پلاگر است.
     اسفناج مقدار زیادی آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، مس، منیزیم ، لسیتین ، کلروفیل ، کاروتن ، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک دارد و به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد.
     اسفناج از نظر داشتن ویتامین B3 بسیار غنی است، بنابراین داروی مهمی برای برطرف كردن بیماری پلاگر است.
     برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران كمی سرد است و برخی عقیده دارند كه متعادل است، یعنی نه سرد است و نه گرم.
     برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A ، B3 ، C و آهن و پتاسیم می باشد.
     خنك كننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.
     ورم روده كوچك را رفع می كند.
     برای ورم ریه مفید است.
     ملین است و یبوست را برطرف می كند.
     برای لاغر شدن و كم كردن وزن مفید است.
     اسفناج به دلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می كند. این ماده باعث تحریك معده و ازدیاد ترشحات آن می شود.
     خوردن اسفناج پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.
     اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق یا آب غوره بخورید، سردردهای ناشی از اختلال كیسه صفرا را برطرف می كند.
     خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می كند، مخصوصا در افرادی كه به مصرف الكل و سیگار عادت دارند.
     تحقیقات دانشمندان نشان داده است كه اسفناج در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، معده، پروستات، ‌حنجره و رحم موثر است.
     اسفناج، كلسترول خون را پایین می آورد.
     بهترین دارو برای كسانی است كه مبتلا به كم خونی هستند.
     اسفناج مانند جارو، روده بزرگ را تمیز می كند.
     ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد.
     اسفناج، سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است.
     اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد، بنابراین بهترین دارو برای افراد مبتلا به كم خونی است.
     اسفناج پخته، برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار موثر است.
     رماتیسم و نقرس را درمان می كند.
     برای زیاد كردن شیر در مادران شیرده موثر است.
     تخم اسفناج ملین و خنك كننده است.
     تخم اسفناج برای برطرف كردن ورم كبد و یرقان مفید است.
     اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.
     اسفناج ،چون دارای كلروفیل است، عضلات روده را تحریك كرده و تخلیه مدفوع را آسان می كند.
     اسفناج اسیدیته ی خون را کم می کند و عضلات و استخوان ها را تقویت می نماید.
     رعشه و بوی بد دهان را از بین می برد.
     قوت غذایی اسفناج از سایر سبزی ها بیشتر است، مشروط بر اینکه آب آن را دور نریزید و از ساقه های نازک و نورسته ی آن در سالاد استفاده کنید.
     باعث افزایش اشتها به خصوص در کودکان می شود.
     برای معالجه کک و مک، اسفناج را در روغن زیتون قرار دهید و بعد روی صورت بگذارید.
     اسفناج بعلت داشتن اگزالات، برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های كلیه و مثانه مناسب نیست. ضمنا افرادی كه سرد مزاج هستند، باید اسفناج را با ادویه های گرم نظیر فلفل، دارچین، زنجبیل و هل میل نمایند.

    #96811
    azy
    مشارکت کننده

    با سلام خانم مجد به خدا در مورد کرفس بود مطلبم (-:

    [hr]
    خانم جمشیدی گلم منم ساقشون رو در طول روز بیشتر خام میخورم اما اکثرا برگهاش رو دور میریزم به جز روزهایی که آب کرفس میگیرم کمی از برگهاش رو استفاده میکنم اما فکر میکنم برگهاش هم حاوی ویتامین باشند

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.