پودینگ برنج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77224
    ناشناس
    میهمان

    3 قوطی شیر نارگیل
    1 فنجان برنج قهوه ای
    1/2 فنجان شکر
    1/2 قاشق چای خوری نمک
    1/2 فنجان زردآلو خشک کمی درشت خرد شده (اختیاری)

    تهیه

    ماهی تابه را روی حرارت متوسط گذاشته، شیر نارگیل، برنج، شکر و نمک را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا بجوشد. سپس درب آن را گذاشته و حرارت را کم کنید.گاهی آن را هم بزنید تا زمانیکه مایع غلیظ شود.( حدود 2 ساعت)
    در صورت دلخواه برای رنگ و طعم بهتر از عصاره زعفرون استفاده کنید و در آخر با چاشنی سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.