پنه فلورنتین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76977
    ناشناس
    میهمان

    پنه به میزان لازم(نوعی پاستا)
    روغن زیتون ۲۰ گرم
    جعفری خردشده ۲۰ گرم
    خامه ۴۰ گرم
    شیر ۲۰ گرم
    پنیر رنده‌شده ۱۰ گرم
    جعفری تازه ۲۰ گرم
    پنیر پارمزان به میزان لازم
    نمک و فلفل
    روش تهیه:
    روغن زیتون را داغ کرده جعفری را درآن تفت دهید سپس خامه، شیر و پنیر رنده‌شده را به آن اضافه کنید، سپس پنه، فلفل و نمک رانیز اضافه کنید ودر آخر پنه را با جعفری تازه و پنیر پارمزان سرو نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.