پسته و کاهش بیماریهای قلبی و عروقی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70996
    matin
    مشارکت کننده

    گنجاندن پسته در رژیم غذایی می تواند از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی و تنگ شدن شریانهای قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری کند و کلسترول خون را نیز کاهش دهد.

    تحقیقات جدید نشان می دهد داوطلبانی که مدت یک ماه مرتبا 28 گرم پسته در روز مصرف کردند میزان کلسترول خون آنها 8 / 4 درصد کاهش یافته است.با مصرف پسته سطح کلسترول “بد” لیپو پروتئین با غلظت کم هم در آنها 11 / 6 درصد کم می شود.

    پژوهش ها نشان می دهد که پسته سطح کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت می دهد.
    محققان می گویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضد اکسیدانت لوتئین است که معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.