پخت سالم غذا با چربي ها و روغن ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72049
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    نه تنها غذاهايي كه انتخاب مي كنيد، بايد از نوعي باشند كه ميزان چربي آنها كم است، بلكه بايد طوري غذاها را بپزيد كه ميزان چربي آنها نيز كم باشد.
    • نخستين گام، مصرف كم روغن در حين پخت مواد غذايي است، براي زماني كه مي خواهيد گوشت يا ماهي بخوريد، بهتر است آنها را در فر طبخ نماييد.
    • تمام چربي هاي آشكار را جدا كنيد و پوست مرغ را پيش از مصرف جدا نماييد. (پوست مرغ سرشار از چربي است)
    • سس سالاد كم چربي و ترجيحاٌ بدون چربي مصرف كنيد. بهتر است به جاي سس سالاد از آب ليمو استفاده نماييد.
    • از مصرف زياد نمك بپرهيزيد.
    • به جاي گوشت قرمز تا حدامكان از گوشت سفيد به ويژه گوشت ماهي استفاده كنيد.
    • براي تهيه غذاهاي خود از عدس، لوبيا، نخود و ديگر حبوبات بهره بگيريد.
    • از نانهاي با آرد سبوس دار مثل سنگك بيشتر استفاده كنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.