پای اسپاگتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77875
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    هویج بزرگ ‌2 عدد، ‌پوست کنده و خرد شود اسپاگتی 250 گرم
    سس گوجه فرنگی 400 گرم
    پنیر ریکوتا یک پیمانه
    تخم ‌مرغ یک عدد
    پنیر موزارلای رنده شده یک و یک چهارم پیمانه
    گوشت قلقلی چرخ کرده 8 تا 10 عدد
    پودر ارگانو یا پودر آویشن یک قاشق چای‌ خوری
    نمک و فلفل به اندازه ی لازم

    طرز تهیه:

    * فر را از پیش روی 350 درجه گرم کنید. * در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
    * هویج را به مخلوط اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه ی دیگر آن را بجوشانید.
    * مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ ای منتقل کنید.
    * سُس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
    * قبل از اضافه کردن تخم‌ مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
    * تخم‌ مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
    * مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه‌ ای شود حرارت دهید.
    * پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.