مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
هویج بزرگ 2 عدد، پوست کنده و خرد شود اسپاگتی 250 گرم
سس گوجه فرنگی 400 گرم
پنیر ریکوتا یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پنیر موزارلای رنده شده یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده 8 تا 10 عدد
پودر ارگانو یا پودر آویشن یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به اندازه ی لازم
طرز تهیه:
* فر را از پیش روی 350 درجه گرم کنید. * در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
* هویج را به مخلوط اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه ی دیگر آن را بجوشانید.
* مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه ای منتقل کنید.
* سُس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
* تخم مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود حرارت دهید.
* پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.