گفته می شود ظرف های تهیه شده از آهن برای پخت مواد غذایی آهن دار مثل گوشت ها ، ظرف های آهنی هستند زیرا آهم آنها وارد غذا می شود و در تامین آهن برای بدن مفید هستند ولی ظرفی که فقط از آهن تهیه شده باشد موجود نیست چون آهن قابلیت زنگ زدن و اکسید شدن سریع را دارد لذا ظرف های استیل که از آهن تهیه شده اند و روی آنها یک روکش است گزینه های خوبی هستند. ولی از مشکلات ظرف استیل آن است که غذا به آن می چسبد و برای سرخ کردن مناسب نیست اما برای طبخ غذاهای آبکی گزینه خوبی است. بعد از ظروف استیل گفته می شود که ظروف شیشه ای و پیرکس برای تهیه غذا مناسب تر هستند چرا که هیچ ترکیب نامطلوبی از ظرف به غذا منتقل نمی شود. استفاده از ظروف چدنی نیز گزینه خوبی است.
و اما از کدام ظروف استفاده نکنیم؟ از ظروف تفلون آسیب دیده و ظروف آلمینیومی استفاده نکنید. زیرا مواد نامطلوبی از ظروف استیل آسیب دیده به غذا وارد می شود و آلمینیوم ممکن است در ایجاد آلزایمر موثر باشد