هسته انگور و درمان بیماری آلزایمر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87096
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    ماده پلی فنول موجود در هسته انگور می‌تواند از ابتلا به آلزایمر و تشدید بیماری تا حدود زیادی پیشگیری کند.
    به گزارش برنا به نقل از خبرگزاری شینهوآ، نتایج این تحقیق که در ژورنال بیماری آلزایمر منتشر شده است، نشان می‌دهد، ماده پلی فنول موجود در هسته انگور بعنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر و کنترل روند بیماری موثر باشد.
    افزایش پروتئین پپتید آمیلوئید باعث بروز بیماری آلزایمر می‌شود و پلی فنول موجود در هسته انگور می‌تواند از افزایش مقدار این پروتئین در مغز تا حدود زیادی جلوگیری کند.
    در بیماری آلزایمر، سلول‌های مغزی به مرور زمان تخریب شده و می‌میرند که همین مسئله باعث بروز اختلال در حافظه و عملکردهای فرد می شود.
    این نخستین تحقیق معتبر در خصوص اثرات هسته انگور در پیشگیری و کنترل بیماری آلزایمر است. پیش از این اثر روغن هسته انگور در کاهش اثرات زوال عقل مورد بررسی قرار گرفته بود.
    پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.