نیازهای تغذیه ای ویژه زنان

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74445
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]تمام زنان در تمام دوره‌های زندگی‌شان باید مواد غذایی که حاوی آهن، کلسیم، منیزیم، ویتامین K، فولات، ویتامین D و اسیدهای چرب امگا-3هستند را در رژیم غذایی خود داشته باشند.
    این ریزمغذی ها در اغلب گیاهان اعم از سبزیجات و میوه‌ها یافت می‌شوند. سبزیجات برگ‌دار جزو نخستین پیشنهادها هستند. سبزیجات برگ‌دار مانند: کلم، اسفناج، کاهو، کلم برگ و شلغم ازجمله مواد غذایی هستند که حاوی مقدار زیادی ویتامین‌های K، C و بتاکاروتن و مواد معدنی کلسیم، پتاسیم، منگنز، فولات، منیزیم، آهن و فیبر هستند.
    برای تأمین ویتامینD،کلسیم و اسیدهای چرب امگا-3 مورد نیاز نیز مصرف ماهی یکی از توصیه‌هاست.
    پیاز سبزی دیگری است که به‌خاطر اثرات فراوان آن در این دسته از توصیه‌های تغذیه‌ای می‌گنجد. مطالعات علمی نشان می‌دهد مصرف زیاد پیاز به کاهش 25درصدی خطر سرطان سینه و خطر 73درصدی سرطان تخمدان ارتباط دارد.پیشنهاد دیگر مصرف انواع حبوبات است. با توجه به اینکه اکثر حبوبات منبعی غنی از فولات، فیبر، تریپتوفان، پروتئین، آهن، منیزیم و پتاسیم هستند و مصرف آنها سبب کاهش خطر دیابت نوع 2، فشارخون بالا و سرطان سینه می‌شود،توصیه مصرف انواع حبوبات به‌ویژه انواع لوبیاها،سویا و عدس در این برنامه غذایی زنانه جایگاه ویژه‌ای دارد.[/align]

    #98673
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون خانم زمانی از مطلب خوبتون

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.