نوشیدن چای باعث آرامش میشود

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70124
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    تحقيقات نشان مي دهد نوشيدن چاي در روز مي تواند استرس و ناراحتي هاي روزانه و حتي خستگي را تا حدي كاهش دهد.
    محققان بر روي بيش از ۷۵ نفر مطالعه كرده و آنان را به مدت ۶ هفته مورد بررسي قرار دادند.
    در اين بررسي، به يك گروه چای و به گروه دوم نوشيدني داراي كافئين اما بدون محتويات چاي داده شد.
    وقتي پس از نوشيدن آن ضربان قلب ، فشار خون و ميزان استرس در افراد ارزيابي شد نشان داد كه در هر دو گروه ميزان استرس تا حدي كاهش يافته بود اما آنچه حائز اهميت است اين بود كه در حدود ۵۰ دقيقه پس از نوشيدن ميزان هورمون استرس در افرادي كه چاي معمولي نوشيده بودند تا ۴۷ درصد پايين تر از گروه دوم بود. در صورتي كه در گروه دوم اين ميزان به ۲۷ درصد مي رسيد.
    تایج این مطالعه نشان داد که مصرف چای به طور كلي موجب كاهش استرس و آرامش بيشتر افراد مي شود و نوشيدن چاي در پايان كار روزانه نيز به رهايي از فشارهاي روحي كمك مي كند

    WebMD Health News

    #97080
    madjd
    مدیرکل

    قابل توجه کسانی که از چای بدی میگن!

    #97151
    matin
    مشارکت کننده

    ممکن است عليرغم خواندن موارد فوق به دليل تبليغات زيادی که در قالب مقالات و اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باور نکرده باشيد که مصرف اين نوشيدنی همه جا تا اين حد مضر است.

    بسياري می پرسند که اگر واقعاً چای مضر است پس چرا اين قدر در رسانه ها از آن تعريف شده و در همه جا مصرف می شود؟

    پاسخ آن است که اولاً ما نفي نمی کنيم که چای فوايد اندکی نيز دارد، اما این فواید قابل مقايسه با مضرات فراوان آن نيستند. مانند شراب و قمار که خداوند متعال در قرآن کريم در مورد آنها می فرمايد: «از تو در مورد شراب و قمار می پرسند، بگو در آنها منافعی هست، اما ضررهای آنها بسيار بيشتر است». ثانياً فراموش نکنيد که تجارت چای گردش مالی ميلياردی در سراسر جهان دارد.

    به نظر شما مافياها و کارتل های تجاری بزرگی که از اين راه منافع و سود سرشاری می برند به اين راحتي اجازه می دهند که حقايق برای مردم آشکار شوند؟!
    فراموش نکنيد که در اوايل قرن بيستم شرکت های سازنده سيگار و دخانيات به پاره ای از دانشمندان بی وجدان مخفيانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی در رد خطرات دخانيات و حتی طرح فوايد استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند. اسناد اين تبانی های بزرگ و کثيف در اواخر قرن بيستم منتشر شد، يعنی زمانی که همه ذينفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلای خانمانسوز دخانيات بر همه آشکار شده بود! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنين اتفاقاتی در زمانه ما هم برای چای، موبايل، نوشابه، سوسيس، کالباس و ساير موارد مشابه رخ می دهد و اين ما هستيم که بايد عقلمان را قاضی کرده و سلامتی خود و اطرافيانمان را فدای مطامع مادی عده ای از خدا بی خبر نکنيم.

    #97174
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خوب است که کمی هم منصف باشیم و به این راحتی نتایج بسیار مقالات و زحمات محققین داخل و خارج از کشورمان را زیر سوال نبریم. مضرات سیگار ، سوسیس و کالباس از کسی پوشیده نیست و کدام ژورنال مقاله ای در مورد فواید سلامتی اینها منتشر کرده است؟؟
    خود من سال ها در یک مرکز تحقیقاتی معتبر کشورمان کار می کردم و شاهد نتایج تحقیقات زیادی در مورد چای بودم ، یعنی تمام این مراکز به مافیا مرتبطند؟؟
    طب سنتی و علم امروز همیشه در مواردی با هم اختلاف نظر داشته اند اما این نمی تواند دلیل رد تمام تحقیقات معتبر علمی باشد وسبب شود تا آن را با مافیا!!!!!! ارتباط دهیم!

    #97177
    nikbakht
    مشارکت کننده

    اگر اغلب بحث در مورد نا سالم بودن چای در مورد پلی فنل ها و پلی فنل اکسیداز هست که باید توجه کنیم که اولا پلی فنل ها فقط در چای نیستند مثلا آب انار منبع بسیاری قوی از پلی فنل هست و بسیاری از میوه های دیگر مثل توت سیاه ، زغال اخته ، پرتقال ، سیب و انگور هم منابع پلی فنلی دارند و پلی فنل در بسیاری از میوه ها و آبمیوه ها یافت می شود. پس آیا باید آنها را هم به جرم داشتن پلی فنل (که تا به حال جزو آنتی اکسیدانها شناخته می شده است) در مظن اتهام قرار داد؟

    ثانیا باید ببینیم تجزیه پلی فنل در بدن از چه راهی است؟ فکر می کنم پاسخ این مسئله بر می گرده به اینکه بفمیم زیست فراهمی و تجزیه و متابولیسم پلی فنل و یا هر ترکیب دیگری که در مظن اتهام هست در بدن به چه صورت است؟ مثلا ممکن است یک ترکیب در بدن دستخوش آن تغییراتی که ما گمان می زنیم نشود و شواهدی که من تا به حال دیده ام حاکی از آنند که پلی فنل ظاهرا تا کولون تغییر چندانی نمی کنند و تجزیه نمی شود و در کولون تحت تاثیر فلور باکتریایی تغییراتی می کند که نتیجه آن هم مضر اعلام نشده است.
    به هر حال فکر می کنم با بررسی متابولیسم دقیق مواد غذایی در بدن می توان پرده ای از ابهام ها را برداشت. من از یک فردی که رشته شخصی اش شیمی هست پرسیدم که آیا پلی فنل در بدن به فنل تجزیه می شود؟ و ایشان گفت خیلی بعید است که پلی فنل در بدن به این راحتی فنل را تولید کند چون این تغییر شرایط و امکانات خاص خودش را می طلبد و به نظر ایشان بعید بود که پلی فنل به خاطر تولید فنل در بدن خطرناک واقع شود.
    لذا در این مرحله افرادی که پلی فنل های موجود در چای را مضر می دانند بهتر است برای اثبات مدعای خویش، منبع و اطلاعات موثق علمی بر پایه متابولیسم و زیست فراهمی پلی فنل ها در بدن را ارائه کنند.

    #97179
    matin
    مشارکت کننده

    نگهبان عزیز ممنون از مطالبتان ،شما مقالات انجام شده را اینجا نوشتید ،من هم همینطور.
    من فقط نظرات تعدادی از دانشمندان شیمی آلی را عنوان کردم و نظراتشان در مورد چای ربطی به طب سنتی نداشته است .
    من هم مثل شما در یک مرکز تحقیقاتی معتبر در کشور کار کردم که به ما اجازه انتشار مضرات چای را ندادند و از ما خواستند که قید تحقیق روی مضرات چای را بزنیم . [hr]
    ممنون از نیکبخت عزیز،اینجور که من خواندم ، این قضیه در مورد پلی فنلهای موجود در چای و گوجه فرنگی صدق میکند. مشکل هم فقط در مورد فنل نیست .کزانتین و اسیداگزالیک و تءین و تئوبرمین موجود در چای را چه نظراتی دارید؟

    #97182
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    نیکبخت عزیز مطالبتون خیلی مفید بود، ممنون

    #97248
    matin
    مشارکت کننده

    اگر من میگم کارخانجات چایی مانع از افشای حقیقت میشوند واقعیت است.چون در رابطه با بسیاری از مواد دیگر همین هست.:
    موسسه علوم بهداشت، 819 N. L.L.C. چارلز بالتیمور خیابان، دکتر 1201. این آخرین دست آورد در طب موثر برای سرطان است!
    لیمو (مرکبات) محصولی معجزه آسا برای کشتن سلول های سرطان است؛ که 10000 بار قوی تر از شیمی درمانی است.
    چرا ما در مورد آن نمی دانیم؟ چون آزمایشگاه ها(شرکت های دارو سازی) با ساخت مشابه مصنوعی آن سود زیادی میبرند. شما هم اکنون می توانید به یک دوست کمک کنید تا از آنها بی نیاز شود / بداند که آب لیمو در پیشگیری از بیماری مفید است.
    طعم آن شیرین و لذت بخش است و فاقد اثرات وحشتناک شیمی درمانی است.
    چگونه است که بسیاری از مردم باید بمیرند، در حالی که این خواص محرمانه و محفوظ نگه داشته شده است، تا مبادا منافع شرکت های بزرگ مولتی ملیونر را به خطر بیفتاد؟
    همانطور که می دانید، درخت لیمو در دو نوع لیمو شیرین و لیموترش شناخته شده است. شما می توانید از این میوه به روش های مختلف مصرف کنید :
    شما می توانیدآنرا به صورت استفاده از گوشت ، افشره، نوشابه های آماده، شربت، شیرینی، غذا و غیره، مصرف کنید.
    لیمو بسیاری از خواص را داراست، اما جالب ترین اثر آن در کیست و تومورهاست .
    خاصیت این گیاه در بهبود سرطان از همه نوع ثابت شده است. برخی می گویند که در تمامی انواع سرطان بسیار مفید است.
    همچنین به عنوان یک داروی ضد میکروبی در برابر عفونت های باکتریایی و قارچ، و مقابل انگلهای داخلی و کرم ها موثر است. و همچنین تنظیم کننده فشار خون بیش از حد بالا و ضد افسردگی، استرس و اختلالات عصبی است.
    منبع این اطلاعات جالب است : این اطلاعات از یکی از بزرگترین تولید کنندگان دارو در جهان می آید، که می گوید تست های آزمایشگاهی بیش از 20 سال از سال 1970، نشان داد که عصاره لیمو در تخریب سلول های بدخیم در 12 سرطان، از جمله روده بزرگ ، پستان، پروستات، ریه و لوزالمعده… تاثیر دارد.
    ترکیبات این میوه 10،000 بار بهتر از محصول Adriamycin، و مواد دارویی که به طور معمول در شیمی درمانی در جهان استفاده می شود، کاهش رشد سلول های سرطانی را نشان داد. و چه شگفت آور است، و شگفت آور تر اینکه؛ این نوع از درمان با عصاره لیمو تنها سلول های سرطانی بدخیم را از بین می برد و بر روی سلول های سالم تاثیر نمی گذارد.

    منبع: موسسه علوم بهداشت، 819 N. L.L.C. خیابان کیوز بالتیمور ، MD1201
    Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD1201

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.