پژوهشگران پس از آزمايشهاي متعدد دريافتند نوشيدن يك فنجان چاي يا قهوه در ابتداي صبح، خطر ابتلا به بيماري كبدچرب را كاهش ميدهد.
اين پژوهشگران با آزمايش روي موشهايي كه رژيم غذايي پرچرب داشتند، كشف كردند كافئين باعث تحريك متابوليسم ليپيدهايي ميشود كه در سلولهاي كبد ذخيره شدهاند و اين مساله باعث كاهش احتمال ابتلا به كبدچرب خواهد شد.
براساس يافتههاي اين تحقيق، مصرف مقدار كافئين روزانه برابر با 4 فنجان قهوه يا چاي، ميتواند خطر ابتلا به كبدچرب در انسانها را هم كاهش دهد.
بهگفته پژوهشگران، قهوه و چاي كه مردم زياد از آنها استفاده ميكنند، ميتوانند فوايد درماني داشته باشند.