نكاتي در باره مصرف گروه گوشت ، تخم مرغ و حبوبات :
1- گوشت بايد به خوبي مغر پخت شود ( بپزد )
2- چربي هاي گوشت را از آن جدا كنيد
3- پوست مرغ را قبل از پختن از روي آن بگيريد .
4- سعي كنيد از گوشت سفيد ( مرغ و ماهي ) بيشتر استفاده كنيد
5- مرغ و ماهي را بصورت آب پر يا كبابي مصرف كنيد
6- مغز و زبان علاوه بر پروتئين حاوي مقادير زيادي كلسترول ( مضر براي قلب ) است در مصرف آنها افراط نكنيد .
7- زرده تخم مرغ حاوي كلسترول است مصرف هفتگي آن از 3 تا 4 عدد افزايش نيابد .
8- از حبوبات برشته شده ( عدس – نخود ) مغزها ( پسته – بادام – گردو ) غلات ( گندم ) بعنوان ميان وعده مصرف نمائيد .
9- مواد افزودني به سوسيس و كالباس سرطان زا است از مصرف اين مواد حد الامكان پرهيز كنيد
10- از مصرف گوشت هاي دودي شده ( ماهي شور يا دودي ) بعلت حاوي عوامل سرطان زا خود داري كنيد .