نكاتي در باره چگونگي مصرف گروه گوشت ، تخم مرغ و حبوبات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68993
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    نكاتي در باره مصرف گروه گوشت ، تخم مرغ و حبوبات :
    1- گوشت بايد به خوبي مغر پخت شود ( بپزد )
    2- چربي هاي گوشت را از آن جدا كنيد
    3- پوست مرغ را قبل از پختن از روي آن بگيريد .
    4- سعي كنيد از گوشت سفيد ( مرغ و ماهي ) بيشتر استفاده كنيد
    5- مرغ و ماهي را بصورت آب پر يا كبابي مصرف كنيد
    6- مغز و زبان علاوه بر پروتئين حاوي مقادير زيادي كلسترول ( مضر براي قلب ) است در مصرف آنها افراط نكنيد .
    7- زرده تخم مرغ حاوي كلسترول است مصرف هفتگي آن از 3 تا 4 عدد افزايش نيابد .
    8- از حبوبات برشته شده ( عدس – نخود ) مغزها ( پسته – بادام – گردو ) غلات ( گندم ) بعنوان ميان وعده مصرف نمائيد .
    9- مواد افزودني به سوسيس و كالباس سرطان زا است از مصرف اين مواد حد الامكان پرهيز كنيد
    10- از مصرف گوشت هاي دودي شده ( ماهي شور يا دودي ) بعلت حاوي عوامل سرطان زا خود داري كنيد .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.