-
نویسندهنوشتهها
-
۲۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۲ #78293zahra jamshidiمشارکت کننده
یکی از مهمترین اقدامات در مسیر کاهش وزن این است که لباسهاي دوران چاقبودن را دور بريزيم.
اولين باري که ترازو به شما خبر داد موفق شده و وزن کم کردهايد، تمام لباسهاي خود را دور بريزيد يا اگر امکانش هست به سايز لاغريتان تبديل کنيد. با هر وزن کمکردني، ديگر لباسهاي گشادشده را نپوشيد و اجازه ندهيد گشادي لباسها گول?تان بزند و خيال?تان را راحت کند. هر چه لباسهاي شما تنگتر باشد، رژيم را جديتر ميگيريد و سريعتر لاغر ميشويد. فقط ميتوانيد يکي از لباسهاي دوران چاقي را در کمد نگه داريد تا مواقعي که به روحيه و انگيزه نياز داريد با پوشيدن آن و نگاه کردن در آينه، به خودتان تبريک بگوييد.۲۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۱۱:۴۵ #101112هانیهمشارکت کنندهمن تا الان 3بار لباسامو تنگ کردم اخه خواستم همونا رو بپوشم! هر بارم که تنگشون میکردم هنوز بیشتر ترغیب میشدم که تنگترشون کنم و انگیزم بیشتر میشد!! و همینطور موفق میشدم! چند سال پیش یه شلوارک از یه سفر خریده بودم بزرگترین سایزشو ک دیگه فکرمیکردم سایزم ولی وقتی پوشیدمش خیلی خیلی تنگ بود اصلا تنم نمیرفت!! خیلی ناراحت شدم تا اینکه چند هفته پیش اتفاقی تو انباری پیداش کردم و پوشیدمش وااای که چ قدر ذوق کردم ن تنها سایزم بود گشادم هم بود!! تو عمرم اینقدر ذوق نکرده بود 😎
۲۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۲۲:۲۶ #101113مریممشارکت کنندهمنم بیشتر لباسای گشادمو بخشیدم به این و اون ، هر کدوم که نو بودن و کاملا تمیز بودن رو بخشیدم ، اونایی رو هم که دوس داشتم تنگ کردم برا خودم، منم تا حالا 2 بارلباسامو تنگ کردم !! مثه هانیه جون کلی هم ذوق کردم که برام گشاد شدن، حالا یه دست مانتو شلوار جدید گرفتم با یه دامن و یه ماکسی که واسه زمان لاغریم بودن ، اونا رو هی می ذارم جلوم ببینم کی اندازه ام می شن!
۲۷ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۴:۱۳ #101114رهامشارکت کنندهمنم لباسایی که قبلا برام تنگ بودن و الان برام اندازه یا گشادن رو وقتی میپوشم خیلی ذوق میکنم و انگیزه ام چند برابر میشه:cool:
خیلی کیف داره۲۷ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۵:۱۵ #101115zahra jamshidiمشارکت کنندهwelldone to all af you:)
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.