میوه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88581
    e.amini
    مشارکت کننده

    بخش زیادی از ویتامین‌ها، کالری، پتاسیم، منیزیم و املاح‌ها توسط خوردن میوه‌ها تامین می‌شود و با توجه به اینکه فصل گرما را در پیش داریم، درصد زیادی از آب بدن به واسطه مصرف برخی میوه‌هایی که آب زیاد دارند اصلاح می‌شود.

    یکسری از میوه‌ها نیز قند خون را به تدریج افزایش می‌دهند، یعنی قند خون افراد با مصرف این میوه‌ها خیلی سریع بالا نمی‌رود؛ مثل پرتقال، آلو، گیلاس، تمشک، توت فرنگی، آلبالو، سیب، انجیر، خیار، که خوردن این میوه‌ها را برای کسانی که دیابت یا اضافه وزن دارند توصیه می‌کنیم.

    اما برخی میوه‌‌ها به سرعت قند خون را بالا می‌برند که توصیه می‌کنیم بیماران مبتلا به چاقی و دیابت یا کسانی که می‌خواهند تناسب اندام آنها حفظ شود کمتر بخورند که این میوه‌ها شامل موز، هندوانه، انگور، خربزه، خرما است که شاخص قندی بالایی دارد.

    نخوردن میوه سیستم ایمنی بدن را تضعیف و این موضوع باعث می‌شود تا بدن در مقابل برخی بیماری‌ها نتواند از خود واکنش به موقع انجام دهد و بدن را دچار کمبود ویتامین می‌کند.

    خوردن میوه‌هایی که قند خون را افزایش می‌دهد باعث تجمع چربی در بدن و نهایتاً فرد را دچار چاقی می‌کند.

    وقتی آب میوه گرفته می‌شود، بسیاری از مواد آن بر اثر اینکه در معرض نور و هوا قرار می‌گیرند، از دست می‌روند و به نوعی اکسیده می‌شوند.
    قند موجود در میوه چون فیبر و ویتامین دارد، به مانند ضرر داشتن قند و شکر نیست و عوارض آنچنانی ندارد مگر اینکه فرد خوردن آن افراط کند.

    توصیه می‌کنیم که افراد میوه را در طول روز و در ساعت‌های مختلف مصرف کنند و به یکباره در آخر شب، چند میوه را با هم نخورند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.