میوه‌هایی که بیماران کلیوی باید بخورند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78858
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بیماران کلیوی و افرادی که به نارسایی کلیه دچارند بهتر است مصرف سبزی را افزایش دهند و میوه‌هایی که پتاسیم کمی دارند،مصرف کنند.
    همچنین بهتر است مصرف پروتئین را کاهش دهند چون مواد غذایی حاوی پروتئین بالا باعث افزایش کارکرد کلیه و تشدید بیماری می‌شود.
    این بیماران همچنین رژیم غذاهای کم‌نمک را در برنامه روزانه خود قرار دهند و به اندازه کافی آب و مایعات بنوشند.
    از زیاده‌روی در مصرف گروه مواد غذایی چربی‌ها و گوشت نیز پرهیز کنند و در مقابل مصرف میوه و سبزی را افزایش دهند.
    بیماران کلیوی بهتر است میوه های کم پتاسیم مانند سیب، نارنگی، لیمو، گریپ‌فروت، گیلاس، توت‌فرنگی، هلو، آناناس، هندوانه، تمشک و زغال‌اخته استفاده کنند.

    اما مصرف میوه هایی مانند موز، کیوی، گلابی، آلو، شلیل، زردآلو، طالبی و خربزه به دلیل پتاسیم بالا مناسب نیست.خرما نیز بهتر است مصرف نشود و کدو حلوایی هم جزء سبزی‌هایی با نشاسته بالا است که پتاسیم زیادی هم دارد.

    سبزیجاتی مانندخیار، کاهو، گل کلم، پیاز، فلفل، کدو، بادمجان و شلغم برای بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی مفید هستند.

    مصرف میوه و سبزی برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه مفید و موثر است چون افزودن میوه و سبزی به رژیم غذایی این بیماران مانع از تشکیل اسید بیش از حد در کلیه‌های آنها می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.