مواد لازم
خامه – ۲۵۰ گرم
تخممرغ – سه عدد
شکر – ۱۰۰ گرم
شیر – چهار قاشق سوپخوری
نسکافه – یک قاشق سوپخوری
آبلیمو – نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
زرده تخممرغها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زردهها اضافه کنید.
خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.
سفیدهها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید.
خامه را به نسکافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.