-
نویسندهنوشتهها
-
۲۰ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۲:۵۶ #70355zahra jamshidiمشارکت کننده
تعداد زيادي از بيماران تحت درمان با داروهاي آنتيسايکوتيک به دنبال مصرف اين داروها دچار اضافه وزن ميشوند و در اين ميان افراد جواني که اولين دورههاي سايکوز را در اين سن سپري ميکنند بيش از همه مستعد هستند…
مداخلات غيردارويي مانند مشاوره تغذيهاي و رفتار درماني شناختي روشهاي موثري هستند و بايد به صورت گستردهتر مورد استفاده قرار گيرند مخصوصا به اين علت که افزايش وزن يکي از علل شايع ترک مصرف دارو به وسيله بيماران است.
BMJ August 30, 2008; 337: 524.۲۰ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۳:۴۷ #97373madjdمدیرکلیعنی بعد از ترک مصرف دارو هم دچار افزایش وزن میشوند؟
چرا؟۲۰ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۸:۵۱ #97383zahra jamshidiمشارکت کنندهعجیبه ولی این طور دیده می شه .
شاید به این دلیل که در دوران مصرف دارو به دلیل افزایش اشتهای ناشی از دریافت دارو دارای ویژگی هایی می شوند که در بعد از قطع دارو نیز همین ویژگی ها منتهی به تداوم افزایش وزنتشان می شود .
ویژگی ها و شرایطی مانند افزایش سایز معده ناشی از پرخوری ، یا ایجاد ذائقه شیرین پسندی در فرد و یا کاهش حساسیت سلول ها به انسولین که همگی می توانند در دوران استفاده از دارو ایجاد شده و ادامه پیدا کنند .۲۰ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۲۲:۵۷ #97391susanمشارکت کنندهمن هم بخاطر مصرف دارو دچار اضافه وزن شده ام
من از سن 17 سالگي دارم داروهاي ضدحساسيتي و كورتون مصرف ميكنم و ميتونم بگم كه دچار اضافه وزن شديدي شدم و تا وقتي كه اين داروهارو مصرف كنيم كاهش وزن كمي خواهيم داشت چون من خودم الان نزديك به 7 ساله كه رژيم ميگيرم ولي بيشتر از 8-9 كيلو نتونستم كم كنم و هروقت هم كه مصرف داروهام زياد ميشه دوباره وزنم بالا ميره پس از همتون خواهش ميكنم كه بي دليل داروهاي ضد حساسيت بخصوص بتامتازون و سالبوتامول حالا چه به صورت قرص يا آمپول يا اسپري مصرف نكنيد.۲۲ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۰:۴۱ #97416roya50مشارکت کنندهمن در خصوص داروهای ارامبخش و تاثیرشون در اضافه وزن شنیده بودم اما داروهای ضد حساسیتم اینجورین؟
چه جالب بود مطلبتون
ممنون از یاداوریش۲۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۲۳:۰۱ #97425zahra jamshidiمشارکت کنندهبله roya50عزیز
داروهای ضد حاسیت از دسته ی داروهای کورتیکواستروئیدها یا کورتن ها منجر به احتباس آب در بدن یا ادم می شوند که منتهی به اضافه ورن کاذب خواهد شد .۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۰:۲۳ #97431susanمشارکت کنندهZ.JAMSHIDI عزيز خيلي ممنون كه حرف منو تائيد كردي
چون تا حالا به هركس ميگفتم كه اين داروها باعث چاقي ميشن حرفمو قبول نداشت .ميگفتن مگه يه قرص كوچيك چقدر ميتونه باعث چاقي بشه
متشكرم عزيزم -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.