-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ مهر، ۱۳۹۱ در ۰۹:۵۹ #74263s.samadiمشارکت کننده
اثر قندهای ساده در این بیماران کاملاً شناخته شده است. قندها نه تنها باعث افزایش سطح انسولین میشوند بلکه با فشار خون بالا، افزایش کلسترول، افزایش استرس اکسیداتیو و التهاب، رابطه مستقیمی دارد.
به طور معمول در فرهنگ غذایی ما شکر سفید، قند، انواع شیرینیهای خشک و تازه، انواع آبنباتهای سنتی و سنتتیک، عسل و کلیه مواد غذایی که در تهیه آنها مواد شیرین کننده بهکار رفته مانند انواع دسرها و بستنیها، نوشابهها و آبمیوههای صنعتی، کمپوتهای خانگی و صنعتی، مرباها و یکسری غذاهای سنتی مانند شیر برنج و شلهزرد و حلوا از منابع عمدهی قندهای در دسترس ما هستند. خانمهای دچار این سندرم باید در برابر خوردن این مواد محتاطانه عمل کنند.
۶ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۳:۲۳ #98688e.aminiمشارکت کنندهچه جالب!قند های ساده با چه مکانیسمی می تونن باعث افزایش فشارخون بشن؟
۶ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۰:۲۴ #98698s.samadiمشارکت کنندهپژوهشگران در یک مطالعه به بررسی ارتباط افزایش مصرف فروکتوز و فشار خون بالا پرداختند، تعداد شرکت کنندگان در این مطالعه 4528 نوجوان بیش از 18 سال بودند که هیچ سابقه ی فشار خون بالایی در گذشته نداشتند. افراد تحت مطالعه به پرسشنامه مرتبط با مصرف غذا و نوشیدنی هایی مانند آب میوه ها، نوشیدنی ها ی شیرین وشیرینی ها پاسخ دادند.
نتایج این مطالعه نشان داد که افرادی که در برنامه غذاییشان 74 گرم یا بیشتر فروکتوز در طی روز ( معادل 2.5 نوشابه در روز) مصرف می کردند؛ خطر ابتلا به فشار خون بالا در آنها در سطوح 85/135 میلیمترجیوه – 90/ 140 میلیمتر جیوه – 100/160 میلیمتر جیوه به ترتیب 26 % ،30 % ، 77 % بیشتر بود. لازم به ذکر است که فشار خون طبیعی 80/120 میلیمتر جیوه می باشد.
۶ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۰ #98700ezamaniمشارکت کنندهیکی از دلایل این مسئله شاید مربوط به ترشح زیاد انسولین پس از مصرف قندهای ساده باشه که سبب احساس گرسنگی در افراد و افزایش اشتها می شود. علاوه بر این انسولین در لیپوژنز و تجمع چربی در بدن هم نقش داره. در نتیجه وزن افزایش پیدا می کنه و چاقی نیز سبب افزایش فشار خون می شه.
۷ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۵ #98713s.samadiمشارکت کنندهممنوم خانم زمانی بله ممکنه مکانسیم این موضوع راهی باشه که شما ذکر کردید .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.