-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ مهر، ۱۳۹۱ در ۰۹:۵۹ #74263
s.samadi
مشارکت کنندهاثر قندهای ساده در این بیماران کاملاً شناخته شده است. قندها نه تنها باعث افزایش سطح انسولین میشوند بلکه با فشار خون بالا، افزایش کلسترول، افزایش استرس اکسیداتیو و التهاب، رابطه مستقیمی دارد.
به طور معمول در فرهنگ غذایی ما شکر سفید، قند، انواع شیرینیهای خشک و تازه، انواع آبنباتهای سنتی و سنتتیک، عسل و کلیه مواد غذایی که در تهیه آنها مواد شیرین کننده بهکار رفته مانند انواع دسرها و بستنیها، نوشابهها و آبمیوههای صنعتی، کمپوتهای خانگی و صنعتی، مرباها و یکسری غذاهای سنتی مانند شیر برنج و شلهزرد و حلوا از منابع عمدهی قندهای در دسترس ما هستند. خانمهای دچار این سندرم باید در برابر خوردن این مواد محتاطانه عمل کنند.
۶ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۳:۲۳ #98688e.amini
مشارکت کنندهچه جالب!قند های ساده با چه مکانیسمی می تونن باعث افزایش فشارخون بشن؟
۶ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۰:۲۴ #98698s.samadi
مشارکت کنندهپژوهشگران در یک مطالعه به بررسی ارتباط افزایش مصرف فروکتوز و فشار خون بالا پرداختند، تعداد شرکت کنندگان در این مطالعه 4528 نوجوان بیش از 18 سال بودند که هیچ سابقه ی فشار خون بالایی در گذشته نداشتند. افراد تحت مطالعه به پرسشنامه مرتبط با مصرف غذا و نوشیدنی هایی مانند آب میوه ها، نوشیدنی ها ی شیرین وشیرینی ها پاسخ دادند.
نتایج این مطالعه نشان داد که افرادی که در برنامه غذاییشان 74 گرم یا بیشتر فروکتوز در طی روز ( معادل 2.5 نوشابه در روز) مصرف می کردند؛ خطر ابتلا به فشار خون بالا در آنها در سطوح 85/135 میلیمترجیوه – 90/ 140 میلیمتر جیوه – 100/160 میلیمتر جیوه به ترتیب 26 % ،30 % ، 77 % بیشتر بود. لازم به ذکر است که فشار خون طبیعی 80/120 میلیمتر جیوه می باشد.
۶ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۰ #98700ezamani
مشارکت کنندهیکی از دلایل این مسئله شاید مربوط به ترشح زیاد انسولین پس از مصرف قندهای ساده باشه که سبب احساس گرسنگی در افراد و افزایش اشتها می شود. علاوه بر این انسولین در لیپوژنز و تجمع چربی در بدن هم نقش داره. در نتیجه وزن افزایش پیدا می کنه و چاقی نیز سبب افزایش فشار خون می شه.
۷ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۵ #98713s.samadi
مشارکت کنندهممنوم خانم زمانی بله ممکنه مکانسیم این موضوع راهی باشه که شما ذکر کردید .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.