مصرف چای خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70126
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زناني كه روزانه حداقل دو فنجان چاي مي‌نوشند نسبت به كساني كه چاي نمي‌نوشند، پايين تر است .
    محققين سوئدی ، رابطه نوشيدن چاي و سرطان تخمدان را روي 61057 زن 40 تا 76 ساله بررسي كرده‌اند. شركت كنندگان در اين بررسي پرسشنامه‌اي با 67 مورد راجع به مواد غذايي مصرفي پر كردند و آزمايشات مربوط به سرطان از آنها گرفته شد. 68 در صد از شركت‌كنندگان اعلام داشتند كه چاي مصرف مي‌كنند و يا حداقل يك بار در ماه چاي (بخصوص چاي سياه ) مصرف مي‌كنند.

    در فاصله پر كردن پرسشنامه و آزمايش سرطان، تعداد 301 زن مبتلا به سرطان تخمدان شده بودند. بررسی نتایج این مطالعه نشان داد:
    در مقايسه با زناني كه چاي نمي‌خوردند، خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زناني كه دوفنجان يا بيشتر چاي در هرروز مصرف كرده‌اند 46 درصد كاهش يافته است.

    اين محققين گزارش كرده اندکه به ازاي هر فنجان اضافي چاي در روز 18در صد خطر سرطان كاهش مي‌يابد.

    December 12/26 issue of Archives of Internal Medicine, one of the JAMA/Archives journals

    #97152
    matin
    مشارکت کننده

    ممنون
    اگر ممکنه از نظر فیزیولوژیکی ارتباط بین چای و سرطان تخمدان را توضیح دهید.

    #97178
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    ممنون از توجهتون
    من مکانیزم مقاله رو نخوندم احتمالا به علت آنتی اکسیدان های چایه، می تونین متن کامل مقاله رو مطالعه کنین ، البته اگه این مطالعه رو قبول داشته باشین و در آخر نگید که تبلیغاتی بوده و محققینش هم همگی بی وجدان هستن

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.