خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زناني كه روزانه حداقل دو فنجان چاي مينوشند نسبت به كساني كه چاي نمينوشند، پايين تر است .
محققين سوئدی ، رابطه نوشيدن چاي و سرطان تخمدان را روي 61057 زن 40 تا 76 ساله بررسي كردهاند. شركت كنندگان در اين بررسي پرسشنامهاي با 67 مورد راجع به مواد غذايي مصرفي پر كردند و آزمايشات مربوط به سرطان از آنها گرفته شد. 68 در صد از شركتكنندگان اعلام داشتند كه چاي مصرف ميكنند و يا حداقل يك بار در ماه چاي (بخصوص چاي سياه ) مصرف ميكنند.
در فاصله پر كردن پرسشنامه و آزمايش سرطان، تعداد 301 زن مبتلا به سرطان تخمدان شده بودند. بررسی نتایج این مطالعه نشان داد:
در مقايسه با زناني كه چاي نميخوردند، خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زناني كه دوفنجان يا بيشتر چاي در هرروز مصرف كردهاند 46 درصد كاهش يافته است.
اين محققين گزارش كرده اندکه به ازاي هر فنجان اضافي چاي در روز 18در صد خطر سرطان كاهش مييابد.
December 12/26 issue of Archives of Internal Medicine, one of the JAMA/Archives journals