مصرف هندوانه و پیشگیری از سرطان پروستات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87140
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: هندوانه به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان “لیکوپن” می‌تواند از بروز سرطان پروستات جلوگیری کند.
    دکتر دردانه حسین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هندوانه میوه‌ای است که 92 درصد آن از آب تشکیل شده و مصرف این میوه موجب تکرر ادرار در افراد می‌شود. دفع مقدار زیادی آب از بدن نیز مفید است و موجب می‌شود توکسین‌های موجود در بدن نیز به همراه آن دفع شوند.
    وی افزود: همچنین هندوانه از موادی مغذی مانند کربوهیدرات نیز تشکیل شده است البته قند موجود در این میوه از نوع سوکروز است و در نتیجه افراد دیابتی باید در مصرف این میوه اعتدال را رعایت کنند. همچنین مقداری جزئی پروتئین در این میوه وجود دارد که این پروئتین‌ها از اسیدآمینه‌های مهمی مانند تریپتوفان، لیزین و آرژنین تشکیل شده‌اند که این اسیدآمینه‌ها برای جریان خون بسیار مفیدند.
    حسین تصریح کرد: هندوانه چربی و کلسترول ندارند و به همین دلیل مصرف آن برای بیماران قلبی و عروقی و افراد مبتلا به فشار خون بسیار مفید است. همچنین این میوه منبع بسیار خوبی برای پتاسیم، کلسیم و منیزیوم است و سدیم موجود در آن نیز بسیار اندک است، به همین دلیل مصرف این میوه برای تنظیم الکترولیت‌های بدن بسیار مفید است.
    این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: هندوانه سرشار از آنتی‌اکسیدان است و به همین دلیل مصرف این میوه مانع ابتلا به سرطان می‌شود. لیکوپن یکی از آنتی‌اکسیدان‌های مهم موجود در این میوه است که می‌تواند از بروز سرطان پروستات پیش‌گیری کند.
    وی تاکید کرد: هر 150 گرم این میوه یک واحد را تشکیل می‌دهد و هر فرد سالم می‌تواند روزانه یک تا دو واحد هندوانه مصرف کند.
    پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.