مصرف غلات كامل

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78148
    zghasemi
    مشارکت کننده

    با خوردن غلات كامل، امكان دارد خطر سرطان‌هایی خاص، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی كاهش یابد، نان تهیه شده از غلامت كامل را به جای نان تهیه شده از غلات سبوس‌گرفته انتخاب كنید. در سوپ خود جو بریزید یا (آرد جو دو سر ) (بلغور جو) ساده را به گوشت چرخ‌كرده اضافه كنید. غلات كامل به میزان اندكی فرآوری شده‌اند و بنابراین مقدار بیش‌تری از ارزش غذایی آنها محفوظ مانده است. فیبر غذایی موجود در غلات كامل به پیشگیری از مشكلات گوارشی مانند یبوست كمك می‌كند.

    #101106
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    با توجه به فواید بیشمار در مصرف نوع کامل غلات، یکی از سیاست گذاری تغذیه ی جامعه، بایستی ترویج مصزف غلات کامل در مردم کشورمون باشه، چراکه غالب نان ها و غلات مصرفی اغلب ایرانی ها از نوع کامل نیست…

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.