مصرف غذاهاي غني شده با اسيد فوليک خطر ناهنجاريهاي جنيني را کاهش مي دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91113
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    محققان دانمارکی اعلام کردند مصرف اسید فولیک و غذاهای غنی شده با این ویتامین موارد ناهنجاری جنین را در اروپا کاهش می دهد.
    این محققان با تاکید بر اینکه سالانه بیش از پنج هزار مورد ناهنجاری جنین در اروپا به دلیل مصرف نکردن اسید فولیک گزارش می شود گفتند بیش از 70 کشور غیر اروپایی از جمله آمریکا و کانادا در زمینه غنی کردن غذا با اسید فولیک تلاش کرده و شاهد کاهش چشمگیر موارد ناهنجاری های جنینی چون اسپینا بیفیدا یا ستون فقرات شکافدار بوده اند.
    ریما اوبید استادیار دانشگاه آرهوس دانمارک گفت: «میزان اسید فولیک در خون زنان اروپایی حدود نیمی از میزانی است که سازمان جهانی بهداشت به تازگی برای جلوگیری از نقایص مادر زادی توصیه کرده است.»
    وی افزود: «بدون شک، برنامه هایی برای تولید مواد غذایی غنی شده با اسید فولیک موجب افزایش میزان ان در خون زنان می شود و از درصد قابل ملاحظه ای از موارد ابتلا به اسپینا بیفیدا در بسیاری از کشورهای اروپایی و مرگ و میر ناشی از این بیماری در میان کودکان جلوگیری می کند.»
    محققان بیش از نه میلیون و 160 هزار مورد تولد در اروپا را در فاصله سال های دو هزار و تا 2010 میلادی بررسی و هفت هزار و 478 مورد نقص اسپینا بیفیدا را گزارش کردند.
    به گزارش یونایتدپرس از آرهوس دانمارک ، اوبید تاکید کرد مصرف غذاهای غنی شده با مقدار کمی اسید فولیک برای همه مفید است و هیچ عوارض جانبی برای سایر گروههای سنی و مردان ندارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.